Filter

CARRERA 160/V/F 807

Carrera
114,55 € 114.55 
spletna cena
145,00 €
redna cena

Korekcijska očala CARRERA 160V/F (807), aktualne modne kolekcije Carrera, so namenjena tako ženskam kot moškim. Predstavljajo pravo poslastico za tiste, ki prisegajo na nekoliko bolj opazne modne dodatke. Polni okvirji ikonične panto oblike, kljub klasičnim barvnim odtenkom, pozornost pritegnejo zaradi masivne plastike, kovinskega mostička in diskretnih poudarkov na ročkah. So popolna izbira za samosvoje posameznike in pristajajo kvadratni ali ovalni obliki obraza. 

Okrogla Okrogla
Acetat
Barva
Lastnosti
Znamka: Carrera
Spol: Moški, ženski
Oblika okvirja: Okrogla
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Acetat, kovina
Barva okvirja: Črna
Barva leč: Prosojna
Okvir
49 mm
44,90 mm
21 mm
145 mm
Podrobnosti

Okvir v vedno modni črni barvi je izdelan iz visokokakovostne plastike. Odlikujeta ga izjemna lahkost in visoka vzdržljivost, za piko na i pa poskrbijo elegantni kovinski detajli v zlatem odtenku. 

O znamki

Carrera je blagovna znamka, ki proizvaja sončna in korekcijska očala za moške, ženske in otroke. Navdih zanjo pa je ustanovitelj našel v avtomobilski dirki Carrera Panamericana. 

Spoznajte svoje oči

Vsake oči so unikat, zato jih zaupajte le najboljšim.

Ker v Optiki Glasmaher stremimo k zagotavljanju vrhunskih storitev in ažurno sledimo razvoju na področju optike, pri svojem delu uporabljamo le najboljše produkte. Eden izmed njih je tudi ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.