Filter

CARRERA 193 WR7

Carrera
114,55 € 114.55 
spletna cena
145,00 €
redna cena

Korekcijska očala CARRERA 193 (WR/7), blagovne znamke Carrera, spadajo med del aktualne modne kolekcije, namenjene obema spoloma in resnično presenečajo s svojim edinstvenim izgledom. Izrazito okrogel okvir s polno obrobo sestavlja barvita kombinacija črne, bele in rdeče barve, zaradi katerih veljajo za pravi unikat. Očala predstavljajo idealen izbor za kreativne posameznike, ki izstopajo iz povprečja. Perfektno se podajo okrogli, pravokotni in srčasti obliki obraza.

Okrogla Okrogla
Acetat
Barva
Lastnosti
Znamka: Carrera
Spol: Moški, ženski
Oblika okvirja: Okrogla
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Acetat
Barva okvirja: Črna
Barva leč: Prosojna
Okvir
50 mm
42 mm
20 mm
145 mm
Podrobnosti

Okvir je izdelan iz visokokakovostne plastike. Odlikujeta ga izjemna lahkost in visoka vzdržljivost, poleg čudovite barvne kombinacije za piko na i poskrbijo izjemno elegantne kovinske ročke v zlatem odtenku. 

O znamki

Carrera je blagovna znamka, ki proizvaja sončna in korekcijska očala za moške, ženske in otroke. Navdih zanjo pa je ustanovitelj našel v avtomobilski dirki Carrera Panamericana.

Kratkovidnost

Kratkovidnost ali miopija je najpogostejša dioptrijska motnja.

Kratkovidnost ali miopija je najpogostejša dioptrijska motnja, ki se je, glede na statistične podatke, od leta 1970 skoraj podvojila. Jasen vzrok za tako velik porast sicer ni znan, a stro ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.