Filter

Persol PO3215S 95/31

154,46 € 154.46 
spletna cena
154,46 €
redna cena

Sončna očala PO3215S 95/31, blagovne znamke Persol, so moden okvir med aktualno ponudbo sončnih očal za modne moške. Poln okvir mehko zaobljene kvadratne oblike je izdelan iz črne umetne mase. Zgornja linija okvirja je poudarjena, poudarjen je tudi mostiček. Značilen kovinski element povezuje okvir z ročkami, dve srebrni liniji poživljata ročke. Očala so popolna izbira za samozavestne moške s polno mero brezčasne elegance. Očala pristajajo obrazom vseh oblik. 

Oglata Kvadratna
Acetat
Barva
Lastnosti
Znamka: Persol
Spol: Moški
Oblika okvirja: Kvadratna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Acetat
Barva okvirja: Črna
Barva leč: Zelena
Okvir
57 mm
20 mm
145 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz visokokakovostne plastike. Zasenčene leče sivozelenega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Persol je znamenita blagovna znamka očal, ki navdušuje s svojim edinstvenim oblikovalskim slogom. Naj gre za sončna ali korekcijska očala z njihovim podpisom, oboja veljajo za pravo modno poslastico.

Sončna očala, glasmaher

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo.

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo, temveč lahko povzročijo usodne poškodbe tudi na očeh, predvsem na očesni mrežnici in roženici. 

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.