Meni
0

V košarici ni izdelkov.

12. septembra, 2019

Najbolj trendi očala za šolarje

Statistika kaže, da že skoraj vsak peti otrok potrebuje očala. In kakšna izbrati? Včasih je veljalo, da so za otroke bolj primerni plastični okvirji, dandanes pa so tudi kovinski dovolj trpežni, da zdržijo padec ali udarec žoge. Predvsem pri mlajših otrocih morajo biti stekla organska, saj so bolj odporna proti lomljenju kot steklena; če pa se kljub temu zgodi kakšna nesreča in se očala poškodujejo, zvijejo ali zlomijo, jih ne popravljajte sami, ampak jih raje prinesite v eno od naših poslovalnic.

Otroška očala pa danes niso le pripomoček za korekcijo vida, temveč lahko služijo tudi kot odličen modni dodatek. Zbadanje “očalarjev” je stvar preteklosti, o čemer si lahko preberete tudi v sorodnem članku, prihodnost pa prinaša številne trende. Da bodo vaši šolarji in dijaki v novo šolsko leto zakorakali z bistrejšim vidom in svežim videzom, jim v mesecu septembru ponujamo 20 % popust na vse korekcijske okvirje in stekla. Kakšna očala bodo letos zanje najbolj v trendu, si preberite v nadaljevanju.

Okrogli okvirji

Okrogla očala so in! Ne samo, da bo z njimi vaš šolar bolje videl na tablo, temveč mu lahko akademski videz morda prinese še kakšno 5-ko več. Še posebej bodo pristajala tistim z okroglim ali pravokotno oblikovanim obrazom.

V naši spletni trgovini si oglejte očala Carrera.

Pravokotni kovinski okvirji

Klasični kovinski okvirji lahko na otroškem obrazu hitro izgledajo preveč strogo, lahko pa izberete takšne s plastičnimi ročkami, ki bodo videz poživile in dodale malce igrivosti. Takšna očala pristajajo obrazom ovalne ali oglate oblike.

V naši spletni trgovini si oglejte očala Tommy Hilfiger.

Vzorčasti okvirji

Malce drznosti nikoli ne škodi! Plastični okvirji s prosojnim vzorcem so odlična izbira za šolarje, ki radi izrazijo svoj modni slog. Ta očala pristajajo predvsem obrazom okrogle in pravokotne oblike.

V naši spletni trgovini si oglejte očala Carrera.

Barviti okvirji

Otroška igrivost ne pozna meja – pa naj bodo še očala temu primerna! Takšni pisani okvirji bodo pristajali predvsem ovalnim ali oglatim obrazom mladih nadobudnežev.

V naši spletni trgovini si oglejte očala Tommy Hilfiger.

In kakšna očala bodo to šolsko leto počivala na nosu vašega šolarja? Če še niste popolnoma prepričani, kateri trend bi bil pravšnji, se oglasite v eni izmed naših poslovalnic v Brežicah ali Novem mestu, kjer vam lahko izkušeni svetovalci pomagajo pri izbiri. Srečno in uspešno v novem šolskem letu!