Meni
0

V košarici ni izdelkov.

28. julija, 2018

Spoznajte svoje oči

Ker v Optiki Glasmaher stremimo k zagotavljanju vrhunskih storitev in ažurno sledimo razvoju na področju optike, pri svojem delu uporabljamo le najboljše produkte. Eden izmed njih je tudi najsodobnejša merilna naprava Rodenstock DNEye ® Scanner 2, ki omogoča samodejne in izjemno natančne meritve. Vse pridobljene podatke preslikamo na korekcijsko steklo, ki zagotavlja uporabniku povsem novo dimenzijo vida.

Izkoristite potencial svojega vida

Spoznajte svoje oči

Za razliko od tradicionalnih merilnih naprav Rodenstock DNEye® Scanner 2 ne beleži le standardnih vrednosti pri kratkovidnosti in daljnovidnosti, pač pa upošteva tudi najmanjše odklone v očesu, ki so med drugim odgovorni za slabšo kontrastno občutljivost in poslabšan vid v mraku. Ta izjemen tehnološki napredek je omogočil velik preskok pri biometričnih meritvah anatomije oči.

Na podlagi pridobljenih meritev izdelamo samo vašim očem prilagojena stekla, s katerimi boste popolnoma izkoristili potencial svojega vida. To konkretno pomeni manj utrujene oči, širše vidno polje ter občutno povečano intenzivnost barv in kontrastov, tudi v manj ugodnih nočnih pogojih.

Do 30. novembra vas v Optiki Glasmaher čaka povsem brezplačna možnost pregleda s tehnološko dovršeno diagnostično napravo Rodenstock DNEye® Scanner 2.

Veselimo se vašega obiska.