Meni
0

V košarici ni izdelkov.

16. aprila, 2019

Trendi sončnih očal za leto 2019 vas bodo navdušili

Svetovni trendi za leto 2019 so tako raznoliki kolikor je vrst očal. Vseeno smo za vas zbrali tri najbolj vroče ta hip.

Ko govorimo o trendih sončnih očal za leto 2019, preprosto ne moremo mimo legendarnih oblik, kot je izrazito ovalna, ki jo je bilo na obrazih modno ozaveščenih posameznikov moč opaziti že v pretekli sezoni. Elegantni kovinski zasnovi z lečami v kontrastnih odtenkih, oplemenitenimi z enojnim ali dvojnim mostičkom, ki sicer spominja na kultna sončna očala iz devetdesetih, pa se letos pridružuje tudi kvadratna oblika nekoliko večjih dimenzij. Slednja je razcvet doživela že v sedemdesetih letih, a se letos vrača nadgrajena in popolnoma prilagojena sodobnim uporabnikom. Dobra novica je tudi ta, da kvadratna oblika očal vizualno odgovarja kar najširšemu spektru uporabnikov, zato boste zlahka našli prave zase.

Popolna izbira za prihajajoče sončne dni so v letošnjem letu tudi vse ostale oblikovalske forme, ki jih odlikuje elegantna kovinska zasnova z izredno tankim okvirjem in lahkimi ročkami. Med njimi najbolj izstopata še popolnoma okrogla in heksagonalna oziroma nepravilna oblika sončnih očal.

Za pravo presenečenje, ki se že pojavlja na ulicah svetovnih modnih metropol, pa so poskrbela futuristično zasnovana sončna očala s panoramskim okvirjem, ki spominjajo na retro športne različice. Marsikatera svetovno znana osebnost jih že ima v svoji zbirki in če tudi sami prisegate na tovrstno obliko, je prihajajoče poletje kot nalašč za vas.

Vsi ljubitelji klasičnih oblik, ki na aktualne modne trende ne daste kaj veliko, lahko pri izbiri popolnih sončnih očal zase posežete tudi po kateri od večnih klasik, ki jih na ulicah srečujemo že desetletja – med njimi zagotovo kraljujejo Ray Banova sončna očala kultne pilotske in wayfarer oblike.

Naslednja vsebina >

Spoznaj svoje mere