Meni
0

V košarici ni izdelkov.

Slušni aparati že davno niso več tabu – nosile so jih vse te slavne osebe…

Sodobni slušni aparati so tako diskretna in povsem preprosta rešitev za izostren sluh, da ni čudno, da so jih nosili celo eni izmed najbolj vplivnih ljudi v zgodovini…

Sodeč po raziskavah je stopnja naglušnosti dandanes tako visoka, da se 1 od 6 odraslih oseb sooča z motnjami komunikacije v vsakdanjem življenju – ne glede na svojo morebitno slavo.

Pokukajmo torej v svet svetovno znanih, ki slišijo slabo, še prej pa se vprašajmo, zakaj do naglušnosti sploh pride.

Vzroka za nastanek naglušnosti nista le hrup ali starost od 40 let naprej...

Hrup je sicer tako škodljiv za ušesa, da prizadetost sluha zaradi hrupa sodi med najpogostejše poklicne bolezni.

A tudi genetski in bolezenski razlogi ter tinitus (piskanje, šumenje ali žvižganje v ušesih) lahko privedejo do naglušnosti.

In ker niti slavne osebe žal niso imune na starost, na hrup ali bolezni, se tudi številne od njih ob slabšanju sluha odločijo za vsakdanjo uporabo naprednega slušnega aparata.

Začnejo se namreč soočati z vsaj eno od teh situacij, ki se tudi vam morda zazdijo znane…

Če se tudi vi prepoznate v zgoraj naštetih simptomih slabšanja sluha, je morda čas za potezo, ki so jo izbrale tudi ene najpopularnejših oseb vseh časov…

Te osebe so se prebile skozi številne zagate zaradi poslabšanja sluha

Med slavnimi, za katere je javno znano, da nosijo (ali so nosili) slušne aparate, so sledeči:

Med znanimi Slovenci, ki so priznali, da v ušesih skrivajo slušni aparat, pa sta se znašla denimo voditelja in pevca Boris Kopitar ter Janez Hočevar – Rifle.

Vsi skupaj so dokaz, da slušni aparati niso noben “bav-bav” – omogočajo zadostno diskretnost, da jih lahko nosijo celo javno izpostavljene osebe, njihova nošnja pa ni boleča ali moteča pri vsakdanjih opravilih.

Ste tudi vi morda že kdaj pomislili, kako bi bilo, če bi lahko slišali glasneje in bolj jasno?

Slušni aparat vam sicer nikakor ne more nadomestiti normalnega sluha, niti ne pomaga vsem enako.

Lahko pa konkretno izboljša vaše slušne zmožnosti in vam omogoči razločevanje glasov v različnih slušnih okoljih:

  • doma, v mirnem okolju (med pogovori lahko tišje glasove zaznate, ne da bi vam bili glasnejši glasovi preglasni),
  • ob gledanju televizije, poslušanju radia ali med sproščenim telefoniranjem (končno lahko spet razumete slišano in to brez kakšnega motečega piskanja),
  • celo v zelo hrupnem okolju (s slušnimi aparati lahko preprosto ločite govor od hrupa, s čimer zadušite moteče zvoke in slišite kakovostneje).
S slušnim aparatom se lahko obenem izognete tudi poslabšanju zdravstvenih težav, ki lahko – v primeru nenošenja aparata – vodijo celo do izgube ravnotežja ali prezgodnje demence.
 
Ekipa Glasmaher

Pri Glasmaherju vam pomagamo s slušnimi aparati, ki so prepričali že več kot 1.458 posameznikov!

Še pred samim nakupom vam nudimo možnost brezplačnega testiranja aparata, s čimer lahko delovanje in učinke slušnega aparata v različnih situacijah tudi preizkusite.

Ker pa v delovanje slušnih aparatov absolutno verjamemo, pa vam za njihovo učinkovitost ne dajemo samo besede, temveč vam nudimo tudi garancijo na zadovoljstvo.

A tudi po izteku garancije poskrbimo za ustrezno vzdrževanje vašega slušnega aparata v njegovi celotni življenjski dobi – v kolikor je to potrebno.

Obenem smo tudi pogodbeni dobavitelj ZZZS, zato vam le-ta na podlagi naročilnice specialista ORL krije 450€ na aparat (t.j. 900€ za obe ušesi skupaj).

Če se torej želite vrniti v svet izostrenega sluha, potem lahko TUKAJ oddate svoje povpraševanje za sodoben slušni aparat, mi pa vam bomo z veseljem svetovali glede vaših možnosti.