Meni
0

V košarici ni izdelkov.

Načini plačila

V spletni trgovini ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
  • po povzetju
  • s kreditno kartico
  • po predračunu

Plačilo po povzetju

Plačilo opravite ob dostavi pošiljke. Pri plačilu po povzetju se Pošti Sloveniji plača provizija v skladu z veljavnim cenikom.

Plačilo s kreditno kartico

V primeru plačila s kreditno kartico boste po vnosu kontaktnih podatkov preusmerjeni na sistem spletnega plačevanja Bankart s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Pri izvajanju spletnih plačil je skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV koda vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

V polja je potrebno dodati številko kartice, CVV2/CVC (trimestna varnostna številka, ki je odtisnjena na zadnji strani plačilne kartice in datum zapadlosti kartice. Po vnosu podatkov s klikom na gumb Plačaj potrdite plačilo.

Po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oziroma pri hitrem nakupu, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali z univerzalnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.

Predračun je potrebno plačati v 7 dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljemo, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.

Vse do popolnega plačila izdelkov iz posameznega naročila ostanejo naročeni izdelki v lasti ponudnika, tudi če so že bili dostavljeni kupcu. V primeru neplačila oz. nepopolnega plačila ima ponudnik tudi alternativno pravico ter od kupca zahtevati vračilo izdelka v brezhibnem stanju. Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), ki sodi ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo oz. servisni poseg.

CENE V SPLETNI TRGOVINI

Vse cene so v EUR. Cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od cen v maloprodaji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

DOSTAVA BLAGA

Svojim strankam nudimo BREZPLAČNO DOSTAVO. Naročeno blago vam bo dostavila Pošte Slovenija. Blago, naročeno v spletni trgovini glasmaher.com, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču, običajno še isti dan. Čas dostave je od ponedeljka do petka. Dobavni rok je takoj iz zaloge ali v izjemnih primerih največ do 21 delovnih dni. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o nameravanem roku dostave. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Vsako ne dostavljeno naročilo, ki se pošilja preko Pošte Slovenija, vas bo na vaši pošti čakalo še 15 dni, preden se bo vrnilo. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete osebno na enoti Pošte Slovenija.

Izdelke lahko prevzamete tudi osebno in se tako izognete strošku dostave. Prevzem je možen v poslovni enoti Brežice ali Novo mesto v času delovnika enote. V primeru osebnega prevzema pri izbiri načina dostave izberite še enoto prevzema izdelkov. Pri izbiri osebnega prevzema izdelkov ni možno izbrati način plačila po povzetju.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA TER VRAČILO BLAGA

GARANCIJA

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov info@glasmaher.com. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 14 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (brez stroškov dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe in vračilu izdelka. Kupec mora blago vrniti na naslov: LJUDSKA OPTIKA GLASMAHER Stušek Dejan S.P., Pleteršnikova ulica 1, 8250 Brežice.

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na računu ali garancijskem listu. Garancija se lahko uveljavlja ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski rok je naveden na garancijskem listu ali na računu. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije.

Kupec se lahko obrne na informacijo o garanciji preko elektronske pošte na info@glasmaher.com.

DOBAVNI ROK

Spletna trgovina želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam za pakiranje in dostavo kupljenega blaga v Republiki Sloveniji ne zaračunavamo. Poštnino za pošiljke v tujino zaračunavamo po ceniku Pošte Slovenije. Dostava poteka preko dostavne službe od ponedeljka do petka. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ni dostave. Če je izdelek na zalogi znaša dobavni rok največ dva delovna dneva od prejetja kupnine na naš transakcijski račun. Če izdelka ni na zalogi bo kupec v roku enega delovnega dne obveščen po elektronski pošti.

Plačila na obroke v fizični trgovini