Meni
0

V košarici ni izdelkov.

O nas

»Naše poslanstvo je zagotoviti vrhunske optične storitve in zadovoljiti najširši spekter strank.«

Naša zgodba o uspehu se je začela pisati leta 2000, ko smo odprli vrata prve Ljudske optike Glasmaher v manjšem poslovnem prostoru sredi Brežic. A kombinacija neustavljivega poguma, izjemne ustvarjalnosti in vizionarske naravnanosti nas je popeljala do uspešnega poslovnega koncepta. Leta 2008 smo odprli poslovalnico v Novem mestu, štiri leta kasneje pa smo se že lahko pohvalili z lastno poslovno stavbo v Brežicah. Naš napredek ni naključje, pač pa vztrajno delo, sledenje intuiciji in predanost najboljšemu. Danes smo najbolj prepoznavna in uspešna optika na področju Dolenjske in Posavja, a naša zgodba se nadaljuje.

V Optiki Glasmaher verjamemo v pristno sodelovanje, avtentičnost in brezkompromisno kakovost. Da nam vse to uspeva, je zaslužen pripaden tim vrhunskih strokovnjakov, ki s kreativno naravnanostjo, željo po napredku in neprecenljivimi izkušnjami preteklih generacij sodi med najboljše v svojem poklicu. Pri delu si pomagamo z najsodobnejšo tehnologijo, ki nam omogoča vrhunske okulistične storitve. Z nezmotljivim in prefinjenim čutom za estetiko pa vam pomagamo pri izbiri sončnih, korekcijskih in športih očal.

»Smo arhitekti vašega jasnega pogleda na svet.«

Pri delu nas vedno vodi iskreno zadovoljstvo strank, zato naše znanje in storitve nenehno bogatimo in dopolnjujemo. Vrhunsko usposobljen tim Optike Glasmaher aktivno sledi najsodobnejšim modnim trendom in se izobražuje na področju svetovanja pri izbiri okvirov in stekel. Nudimo tudi okulistične preglede in vam priskočimo na pomoč pri popravilu očal. Osnovne storitve pa dopolni tudi široka ponudba pripomočkov za čiščenje, nošenje in shranjevanje očal ter leč.

Zakaj izbrati nas?

Easy Shopping

We are dedicated, committed and focused. We believe that every person will reach their personal best

Support 24/7

We are dedicated, committed and focused. We believe that every person will reach their personal best

Many Gifts Of Shock

We are dedicated, committed and focused. We believe that every person will reach their personal best

Ekipa

S predanostjo svojemu poklicu in iskrenimi medsebojnimi odnosi dosegamo odličnost.

Dejan Stušek

Direktor

Boštjan Vidmar

Vodja poslovalnice Novo mesto

Janja Drstvenšek

Prodajalka, svetovalka

Petra Stušek

Desna roka

Nataša Malgaj

Prodajalka, svetovalka

V ekipi Optike Glasmaher vedno sledimo vodilu “delaj najboljše, kar lahko’” in zavedamo se, da brez naših cenjenih strank, ne bi bili tukaj, kjer smo. Da zagotavljamo vrhunske storitve, je vsak posameznik usmerjen k stalnem izpopolnjevanju strokovnega znanja, sledenju aktualnemu dogajanju na globalni ravni, ter uvedbi vseh pridobljenih spoznanj v svoje delo. Lastnosti kot so pozitivna naravnanost, srčnost in optimističen pogled na svet omogočajo, da je naša optika veliko več kot to.

»S predanostjo svojemu poklicu in iskrenimi medsebojnimi odnosi dosegamo odličnost.«

Pomembno nam je, da se vsak kupec počuti sprejetega, razumljenega in da našo optiko zapusti z nasmehom. Verjamemo v iskreno in dolgoročno sodelovanje, zato je naša prioriteta le najboljše, kar vam ponujamo. Vsi smo si različni, a ravno zato posebni – vsak od nas s svojo predanostjo prispeva svoj kamenček v mozaiku popolne celote, kar dela Optiko Glasmaher tako zelo drugačno od drugih.

Korekcijska očala

Kako zdrave so vaše oči?

Ste vedeli, da spada vid med najpomembnejša čutila, saj sprejme kar 70 odstotkov vseh informacij iz okolice? Prav zato bi morali svoje oči veliko bolj ceniti in jim namenjati več pozornosti.

Preberi več