Meni
0

V košarici ni izdelkov.

Showroomi v tujini

Podjetje Stušek Dejan s.p. je na javnem razpisu Krepitev trženja blagovnih znamk na tujih trgih prek showroomov v tujini uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt »Krepitev blagovnih znamk Glasmaher na hrvaškem trgu«.

Cilj javnega razpisa z vidika Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020 je prispevati k specifičnemu cilju »Povečevanje mednarodne konkurenčnosti MSP« v okviru prednostne naložbe »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«.

Namen javnega razpisa je podpreti podjetja, ki želijo krepiti trženje blagovnih znamk na tujih trgih in tako na trgu dosegati višjo dodano vrednost ter konkurenčno prednost tako pri pozicioniranju končnih produktov na tujem trgu kot pri vključevanju v globalne verige vrednosti na različnih ravneh. Z javnim razpisom se želi povečati stroškovna konkurenčnost slovenskega gospodarstva in zmanjšati morebitni cenovni pritiski na slovenske dobavitelje vmesnih izdelkov v globalnih verigah vrednosti.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Povezava na spletno mesto EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si