Meni
0

V košarici ni izdelkov.

9. aprila, 2019

Kako zdrave so vaše oči?

Ste vedeli, da spada vid med najpomembnejša čutila, saj sprejme kar 70 odstotkov vseh informacij iz okolice? Prav zato bi morali svoje oči veliko bolj ceniti in jim namenjati več pozornosti.

Vsi vemo, da je preventiva boljša kot kurativa, zato vas vabimo na specialistični okulistični pregled, kjer se boste seznanili z zdravstvenim stanjem oči. Kljub temu, da morda še nimate težav, lahko specialist natančno preveri, če se že pojavljajo nepravilnosti, ki bi lahko pomenile začetek kakšnega od obolenj. Mnoga očesna obolenja namreč v najzgodnejših fazah potekajo prikrito in brez posebnih opozorilnih znakov. Prav tako redne preglede svetujemo tistim, ki imate občutek sprememb v vidu ali se soočate s kakšno drugo težavo na področju oči.

Pri specialističnem pregledu največkrat odkrijemo starostno slabovidnost, sivo mreno, vnetja veznice, degeneracijo makule, glavkom, refrakcijske napake … Ne čakajte, saj s pravočasnim ukrepanjem zaustavite procese nekaterih bolezni.

Za zdrave oči so potrebni:

  • redni preventivni pregledi pri specialistu,
  • ustrezen način zdravljenja,
  • skrb za oči s pravilno izbiro očal,
  • zdrav življenjski slog.

Vabimo vas v Optiko Glasmaher, kjer bo specialist okulist strokovno pregledal vaš vid. Na podlagi pridobljenih rezultatov bomo skupaj našli najboljšo rešitev za vaše oči.

Obiščete nas:

  • v Optiki Glamaher v Brežicah (070 660 660),
  • v Optiki Glasmaher v Novem mestu (070 660 670).

Pokličite nas ali se naročite preko spleta na okulistični pregled brez čakalne vrste.

< Prejšnja vsebina

Suho oko

Naslednja vsebina >

Ali je UV zaščita pomembna?